Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Het Licht van je Ziel

Wat is een Zielenreading vanuit de Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken worden ook wel het Archief van de Ziel genoemd of het Levensboek. Je kunt het zien als een kennisveld, waar alle informatie over het verleden, heden en toekomst van elke ziel is opgeslagen. De kronieken bevatten tevens de volmaakte blauwdruk van de ziel.

Tijdens een reading vanuit de Akasha Kronieken maak ik contact met jouw Levensboek en krijg ik informatie over de vraag, die jij inbrengt. Tijdens de reading wordt er behalve informatie ook helende energie doorgegeven. De informatie is altijd liefdevol, ondersteunend en bekrachtigend. De informatie en de helende energie zorgen voor een verschuiving op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau.

Een zielenreading is geen toekomstvoorspelling, maar geeft inzicht en heling in allerlei onderwerpen vanuit het niveau van de ziel. Het geeft bewustwording, verlichting en bevrijding

Tijdens de reading wordt die informatie doorgegeven, die op dat moment voor jou nuttig is en die je verder helpt op je pad.

Hoe werkt een reading?

Voor een reading kun je bij mij langskomen in Arnhem, maar de deze kan ook plaatsvinden via skype of de telefoon. Voor de kwaliteit van de reading heeft dit geen invloed. Van de reading maak ik een geluidsopname, zodat je de informatie en helende energie later nogmaals kunt ervaren.

Kosten?

De reading kost € 55, inclusief geluidsopname en duurt ongeveer 1 uur..