Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Het Licht van je Ziel

Wat is een Kryonhealing?

De Kryonhealing is erop gericht je meer te verbinden met je ware Zelf, je Ziel, je Goddelijkheid en alle talenten, die daarbij horen.

De healing ondersteunt het proces van loslaten van oude patronen, belemmerende gedachten, angsten en zelfkritiek, waardoor je een dieper gevoel van eigenwaarde en kracht gaat ervaren. Heling vindt plaats op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau.

Kryon is een engelengroep, die bijdraagt aan de bewustwording van de mensheid. Over Kryon is informatie te vinden via verschillende websites, o.a. www.kryon.com

Hoe werkt een Kryonhealing?

Tijdens de healing fungeer ik als brug tussen Kryon en degene, die de healing ontvangt.

De healing gebeurt op afstand. Vooraf aan de healing hebben we telefonisch contact en geef ik door waar in de healing aan gewerkt zal worden en verbind je je met het Kryon healingveld., Na afloop van van de behandeling bespreken we wat je ervaring is geweest en krijg je, indien nodig, aanvullende informatie van Kryon. Je hoeft tijdens de healing zelf niets te doen, Je kunt ontspannen gaan zitten of liggen en hoeft alleen maar te ontvangen.

Een healing kost €​ 35 per behandeling

Groepshealing

Iedere woensdagavond geef ik samen met Kryon een afstandshealing van 20.00 tot 20.30 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden en 4 weken deelnemen. Je maakt dan onderdeel uit van een krachtig healingveld en krijgt binnen dit veld een individuele healing van Kryon. Je kunt een bepaald onderwerp inbrengen of een intentie aan de healing meegeven.

Als je je voor de groepshealing wilt aanmelden of als je meer informatie wilt, kun je contact met me opnemen. Ook als je deel wilt nemen, maar niet op woensdagavond kunt.

De prijs voor 4 healingen is € 55.